https://fb.me/e/KTNIUGtz
Bazele practicii taoiste
Tehnici de echilibrare a emotiilor
Cum si ce mancam respectand principiile celor 5 elemente pentru a avea un corp sanatos si longeviv
Principii pentru o viata echilibrata si armonioasa.
Cuvantul #tao inseamna “calea”- calea naturii si a universului, o cale prin care ne putem deschide mintea mai mult. Drumul nostru spiritual si drumul catre noi insine.
Taoismul este o practica pentru trup, minte, spirit, nu doar o filosofie a mintii. Cand intelegem cu adevarat Tao suntem capabili sa luam deciziile corecte in viata.
Taoismul implica numeroase practici care ne pot reda #tineretea#energia si #virtutile pierdute, activand in noi cele mai profunde potentialuri spirituale.
Pentru taoisti, moralitatea si faptele bune reprezinta calea directa spre autovindecare si echilibru.
Beneficiile practicilor taoiste:
• Implementarea unei rutine matinale care va va schimba viata pentru totdeauna
• Conservarea energiei
• Cresterea vitalitatii
• Vindecarea corpului fizic
• Intarirea corpului fizic
• Echilibrarea celor cinci elemente ale naturii care se regasesc in organele noastre.
• Reciclarea emotiilor negative
• Invatam cum sa ii ajutam sa ii vindecam si sa ii iubim pe ceilalti din abundenta de energii vindecatoare si iubitoare pe care le primim de la fortele naturii, cerului si pamantului.
Va invitam la un curs in care vom face o incursiune in intelepciunea taoista, vom invata cum sa ne vindecam corpul fizic, sa il intarim, sa il echilibram, pentru a face fata provocarilor lumesti.
Informatii care au fost secrete timp de 5000 de ani au fost scoase acum la iveala si puse la dispozitia celor deschisi catre sanatate, spiritualitate si viata echilibrata. Veti afla despre tehnici simple care integrate in activitatile zilnice va vor imbunatatii semnificativ calitatea vietii.
Cursul consta in 2 zile a cate 6 ore de practica intensa in urma careia veti cunoaste oameni frumosi, veti invata cum sa va formati o rutina matinala sanatoasa – practica CHI KUNG- prin care sa va treziti corpul intr-un mod armonios, pentru a intra in acord cu telurile voastre cele mai inalte.
Singura cale de a intelege Tao este sa il simtim. Singura modalitate de a-l simti este sa il practicam si singurul motiv pentru a practica Tao este ca ne face sa ne simtim bine.
Doar participarea la curs nu va face din tine maestru CHI KUNG – Tehnicile trebuie apoi practicate.
 
Cursul va fi sustinut de Iulian Alexandrov, Instructor Certificat in sistemul Universal Healing Tao – Sistemul Maestrului Mantak Chia
Investitie curs 490 RON
Cursul va avea loc in zilele de 21 si 22 August 2021 in Constanta, si online prin aplicatia Zoom link-ul si locatia urmand a fi comunicate celor interesati prin email/telefon.
Daca nu-ti place cursul, sau nu ai rezonat cu informatia, primesti banii inapoi.
Rezerva acum – Locurile sunt limitate!
 
Programul 21-22.08.2021:
09.00-12.00 – Curs
12.00-13.00 – Pauza de masa
13.00-16.00 – Curs
Detalii:
Iulian Alexandrov – 0786963203
[email protected]

Healing love – Dragostea Vindecatoare

 

În weekendul 18-19 Septembrie – Healing Love veți învăța:

• Respirația ovariană și a testiculara

• Compresia ovariană și a testiculara

• Ridicarea energiei pe orbita microcosmica

• Schimbul de energie Yin-Yang

Acest atelier este deschis tuturor, începătorii sau avansatii sunt bineveniți. Vă recomandăm să vă familiarizați cu practicile de bază (Surasul interior, Cele 6 sunete vindecatoare, Orbita microcosmică)

Învățăturile sunt împărtășite într-o manieră sensibilă și sigură, cu inimă bună, chi bun și intenție bună – în tradiția onorată în timp a unei lungi descendențe de maeștri taoisti. Vă rugăm să rețineți, participantii la atelier vor ramane complet imbracati, atelierul nu implica ativitati de cuplu si nici nuditate. Este deschis pentru persoane singure si pentru cupluri.
Cursul va fi sustinut de Iulian si Alina Alexandrov, instructori certificati in scoala Maestrului Mantak Chia, Universal Healing Tao, Thailanda.

Costul atelierului este de 150 euro pentru toate cele 4 zile. Pretul pe fiecare zi separat este de 100 euro.
Cei care nu pot participa fizic la acest eveniment il pot vedea live online prin aplicatia Zoom. Inregistrarea evenimentului va fi disponibila ulterior.
Costul atelierului prin aplicati Zoom este 50 euro/zi

Pentru mai multe informatii:
Iulian Alexandrov (Instructor UHT) – 0786963203
Alina Alexandrov (Instructor UHT)- 0762285090